Cine suntem ?

Suntem o companie relativ tanara, insa creata in special pentru a completa o nisa pe piata de piatra naturala. Echipa este inchegata din oameni cu experienta in acest domeniu, unii peste 10-15 ani de lucru, in diferite forme si ipostaze, cu piatra naturala si tot ce tine de acest domeniu. Avem, credem noi, capabilitatea sa acoperim toate aspectele legate de importul, comercializarea, productia, logistica si serviciile de after-sale care tin de piatra naturala, fie ea andezit, calcar, travertin, marmura sau granit.

Ce facem ?

Scopul principal al acestei companii este importul si distributia pietrei naturale si a materialelor sau produselor aferente. Stim ca acesta nu este un lucru nou si ca exista pe piata si alte companii care fac, unele cu succes,  acelasi lucru, insa noi nu ne propunem sa le copiem, decat, eventual partile bune, noi dorim sa venim cu o noua abordare, izvorata din experienta noastra anterioara, aceea de comercianti si producatori de piatra. Pe scurt, ne dorim sa fim suficient de puternici in fata furnizorilor externi ca sa putem obtine INTOTDEAUNA cele mai bune preturi si conditii de calitate, pastrandu-ne insa flexibilitatea caracteristica companiilor mici, astfel incat sa putem oferi INTOTDEAUNA cele mai bune preturi si conditii la materialele comercializate, respectand, bineinteles cerintele calitative. Strategia noastra este sa importam direct de la producatori/detinatori de cariere, astfel incat sa eliminam verigile intermediare care determina cresterea costurilor. Vom prefera intotdeauna sa avem produse mai putin variate (ca  modele/texturi/nuante, etc.), insa la raportul pret/calitate cel mai bun de pe piata. Ne ocupam singuri si de logistica, depozitare si prelucrare in atelierele proprii, astfel incat sa putem livra inclusiv produse finale direct la dumneavoastra sau chiar la clientii dv. Exista posibilitatea ca ambalajul produselor sau chiar si documentele de expeditie sa se faca conform cerintelor si in numele companiilor dv direct pe santiere sau la adresele clientilor dv, astfel incat sa nu mai existe absolut nici un timp mort sau cost suplimentar. Logistica se face cu masini proprii, de 7.5 to sau 22 to,  cand este posibil, sau cu firme partenere de transport, cand situatia o cere, totul pentru a maximiza operativitatea si a reduce la maximum costurile.

Cu ce venim in plus  ?

- abordare noua, dupa cum spuneam si mai sus: produse mai putine, insa la cel mai bun pret. Vom introduce un produs in gama noastra doar daca vom fi siguri ca raportul pret/calitate pe care il obtinem de la furnizori va fi cel mai bun de pe piata.

- platforma digitala integrata care ne va permite sa interactionam direct si permanent cu dv, clientii nostri. Practic, odata ce va veti fi creat un cont pe outlet.stoneage.ro , veti deveni o parte activa a comunitatii noastre, avand acces instant si neconditionat la:

  • stocuri din depozitele noastre actualizate permanent;
  • poze detaliate si informatii actuale pentru fiecare marfa existenta pe stoc, astfel incat sa stiti in permanenta ce cumparati, vizualizand produsele prin intermediul site-ului si achizitionand doar ce vi se potriveste. Puteti, bineinteles, in cazul in care nu sunteti convins de un anumit produs, sa cereti poze si informatii suplimentare oricand;
  • produse aflate "pe drum" , sau produse care sunt comandate si/sau sunt in stadiul de productie la furnizori ;
  • produse si stocuri de marfa ale furnizorilor nostri. Practic, aveti intotdeauna posibilitatea de a va comanda, prin intermediul nostru, orice marfa din stocurile furnizorilor nostri, noi actionand ca agenti de-ai dv;
  • estimari ale nivelului  preturilor de vanzare uzuale de pe piata ale produselor comercializate de noi, astfel incat sa stiti in permanenta fie cu cat sa revindeti, fie cat economisiti achizitionand de la noi;
  • cotatii de pret corelate cu grupa de clienti la care sunteti incadrati. Avem mai multe grupe de clienti, astfel incat sa existe o diferentiere, atat ca si pret, cat, mai ales,  ca si mod de abordare intre clienti ocazionali, end-useri, dezvoltatori, constructori, colaboratori, arhitecti sau distribuitori permanenti. Bineinteles ca se poate trece de la un nivel la altul, in functie de dinamica activitatii,  de cantitatile rulate cu noi, de proiectele aduse, etc.
  • oferte si calculatii complete pe proiecte de diferite dimensiuni, cu diferite materiale, inclusiv cu oferirea de solutii complete: designeri, arhitecti, prelucrare (proprie), logistica (proprie), sau echipe de montaj specializate.

 

Ce trebuie sa faceti dv ?

- sa va creati aici un cont pe site-ul nostru si, pentru a fi la curent in permanenta cu activitatea noastra dinamica, sa va abonati la newsletter. Automat, prin logare cu datele noului dv cont creat, puteti primi o reducere fata de preturile de pe site de 5-10%, in functie de produs.

- prin creearea contului veti fi incadrat la nivelul intai de clienti, care beneficiaza de discounturile de mai sus si de toate celelalte facilitati ale site-ului. Pentru a va incadra la un alt nivel de clienti, unde sa aveti acces la alte preturi si discounturi mai mari, va trebui sa ne trimiteti pe mail la outlet@stoneage.ro o scurta detaliere a dv si/sau a activitatii sau proiectului dv, astfel incat sa va putem incadra corespunzator. Toate mailurile si informatiile trimise vor fi verificate corespunzator inainte de a fi operate pe site, iar raspunsurile va vor fi trimise in cel mult 5 zile lucratoare. Pentru a ne pastra comunitatea "sanatoasa" , ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea unor clienti pe care nu ii consideram compatibili cu politicile noastre.

- deoarece vom trimite in permanenta informatii despre intrari noi de stocuri, de produse, promotii, capete de stocuri, etc, va rugam sa ne adaugati adresele de email la contacte, pentru a evita blocarea mesajelor noastre de catre filtrele anti-spam, ratand astfel posibile oportunitati importante pentru dv.

- sa ne dati posibilitatea de a crea impreuna cu dv un sistem prin care sa "modernizam" si sa "globalizam" acest domeniu al pietrei naturale, pe cat de frumos si elegant pe de o parte, insa pe atat de "prafuit" cand vine vorba de etapele intermediare. 

Va multumim si va asteptam sa ne treceti pragul....adica www-ul....