Piatra cubica Andezit tip Porfido

Produs nou

Piatra cubica reprezinta imbinarea perfecta intre brut si prelucrat, intre natural si domestic. Este foarte rezistenta la intemperii, la trafic, si este foarte aspectuoasa ca design.

Mai multe detalii

24 Produse

720,00 lei fara TVA

Informatii

Piatra cubica reprezinta imbinarea perfecta intre brut si prelucrat, intre natural si domestic. Este foarte rezistenta la intemperii, la trafic, si este foarte aspectuoasa ca design. Se poate folosi cu succes atat la placarea curtilor, aleilor in domeniul rezidential, cat si la placarea parcarilor, trotuarelor, cailor de acces sau chiar a drumurilor publice in domeniul de office si infrastructura.

Procedeul de productie actual implica debitarea unor fasii de latimea dorita (de ex 10 cm, in cazul pietrei cubice de 10*10*10 cm), dupa care aceste fasii de rup in bucati de dimensiunile dorite la masini de rupt piatra cubica hidraulice, de minim 30 tone forta, rezultand produsul final. In cazul in care, din varii motive, piatra nu se rupe perfect si nu are aspect „cubic” si „față de montaj”, se apeleaza la tehnica „epocii de piatra ( ca doar de aia ne numim noi Stoneage )”, adica se ia ciocanul si se ciopleste manual piatra cubica pana la perfectiune.