Scapitat calcar Vratza

VSCA250602S

Produs nou

#Scapitat #calcar #Vratza, produs manual in fabrica proprie de mesteri pietrari cu experienta. Placile regulate, cu abateri foarte mici dimensionale si cu suprafata rustica, split-face, fac din scapitat-ul nostru alegerea perfecta pentru obtinerea unor ambiente  de neuitat. Dimensiunile uzuale sunt de 25*6*2 cm (L*l*g), insa, fiind producatori, va putem debita acest produs si la alte dimensiuni.

Mai multe detalii

50 Produse

100,00 lei fara TVA

-20%

125,00 lei fara TVA

Fisa tehnica

Tip produsScapitat
Tip materialCalcar
Finisaj suprafataRupt
Lungime (cm)25
Latime (cm)6
Grosime (cm)2
Buc67

Informatii

#Scapitat #calcar #Vratza, produs manual in fabrica proprie de mesteri pietrari cu experienta. Placile regulate, cu abateri foarte mici dimensionale si cu o suprafata rustica, split-face, fac din scapitat-ul nostru alegerea perfecta pentru obtinerea unor ambiente  de neuitat. Dimensiunile uzuale sunt de 25*6*2 cm (L*l*g), insa, fiind producatori, va putem debita acest produs si la alte dimensiuni.

Scapitat-ul din #calcar #Vratza #FabricatcuMandrieinRomania - este o piatra decorativa extraordinar de frumoasa , cu o culoare uniforma, bucatile sunt foarte lungi, regulate, ceea ce ofera posibilitatea realizarii unor combinatii de design si de aranjamente estetice foarte variate. Avand o greutate redusa, se preteaza excelent la montarea inclusiv peste sistemele termo pe fatade, dar si pe garduri, socluri, etc, si, in principiu, poate fi folosit cu succes pe orice suprafata verticala. Datorita rezistentei excelente la inghet-dezghet si la intemperii, se comporta foarte bine la exterior, putand insa fi folosit in aceeasi masura si la interior. Cu o combinatie "inspirata" de iluminare adiacenta, aceasta piatra poate oferi impresia de "perete in flacari" in timpul noptii.